OFFICIEEL: Waasland-Beveren gaat ook met succes shoppen bij onze noorderburen

OFFICIEEL: Waasland-Beveren gaat ook met succes shoppen bij onze noorderburen

20-04-2018 19:28
2

Waasland-Beveren heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Milan Massop. De linksback komt over van de Nederlandse eersteklasser Excelsior Rotterdam. Dat melden de Waaslanders via de officiële kanalen.

De 24-jarige Massop beschikte in Rotterdam over een aflopend contract, waardoor hij transfervrij kon worden vastgelegd. Waasland-Beveren legde de Nederlander voor drie seizoenen vast. Massop moet bij Waasland-Beveren de opvolger worden van Erdin Demir, die recent een contract ondertekende bij Zulte Waregem.

Massop maakt bij Excelsior, waar ook de door Anderlecht verhuurde Wout Faes speelt, een goed seizoen door. Ondanks de beperkte begroting bezetten Massop en co. een knappe tiende plaats. Massop droeg met vijf goals behoorlijk bij aan de prima resultaten. Hij is met zijn productie zelfs de meest scorende verdediger van de Eredivisie. 

Vier van de vijf treffers maakte Massop met het hoofd, waardoor de nieuwe werkgever wijst op zijn kwaliteiten als kopper. Volgens Waasland-Beveren is het verder 'een stevige verdediger met aanvallende impulsen. We kijken ernaar uit om hem te zien schitteren in een geel-blauwe plunje', schrijft de club op de eigen website. Overigens is Massop niet de enige speler van Excelsior die volgend seizoen in de Jupiler Pro League te bewonderen zal zijn. Ploegmaat Hicham Faik komt na de zomer uit voor Zulte Waregem.