Vanderhaeghe waakt voor onderschatting: ''De honger en wil kan veel groter zijn''

Vanderhaeghe waakt voor onderschatting: ''De honger en wil kan veel groter zijn''

20-04-2018 16:47
3

Charleroi steekt in een diepe vormcrisis nu het al twaalf matchen op rij niet meer heeft gewonnen. De Carolo's zijn sinds de start van de Play-Offs afgezakt van plaats drie naar zes. Donderdag kreeg het met een 6-0 pak slaag bij Club Brugge een nieuwe dreun te verwerken. AA Gent is de volgende opponent die wil profiteren van de kwetsbaarheid.

Yves Vanderhaeghe is wel op zijn hoede. ''We weten dat je op Charleroi altijd weinig ruimte krijgt. Het is een moeilijk te bespelen ploeg. Ze hebben wel al een hele tijd niet meer gewonnen. Ze zitten een beetje in de hoek waar de klappen vallen'', tekende Het Laatste Nieuws zijn woorden op tijdens de persconferentie.

Vanderhaeghe denkt dat het voor Charleroi ook een voordeel kan zijn om drie dagen na de 6-0 weer aan de bak te moeten. ''Ze krijgen snel weer een kans om hun nederlaag in Brugge goed te maken. Als je al zolang niet meer gewonnen hebt, kan de honger en de wil nog zoveel groter zijn. We gaan Charleroi zeker niet onderschatten, ook al hebben ze met zware cijfers verloren in Brugge.''