Club-spelers temperen de euforie: ''Vorige week waren we al de lul''

Club-spelers temperen de euforie: ''Vorige week waren we al de lul''

20-04-2018 14:16
5

Club Brugge deed donderdagavond een uistekende zaak in de titelrace door Charleroi helemaal weg te spelen: 6-0. Dankzij de klinkende zege is het gat met naaste achtervolger Anderlecht weer gegroeid tot zes punten. Een fraaie marge, maar nog niet geruststellend voor Club volgens de spelers van Blauw-Zwart zelf.

Ruud Vormer vindt het verschil nog niet groot genoeg om met nog speeldagen te gaan al zeker te zijn van het kampioenschap. ''Nee hoor, laten we zondag eerst maar afwachten'', doelt Vormer voor de camera van Het Laatste Nieuws op de confrontatie met Standard. De aanvoerder van de leider weet immers dat het snel kan gaan. ''Vorige week waren we al de lul, dat we weer geen titelkandidaat waren. Maar als we zo blijven spelen, ziet het er wel goed uit.''

Hans Vanaken, die uitblonk met een goal en twee assists, sluit zich aan bij de woorden van Vormer. ''De situatie is na vier speeldagen nog altijd dezelfde als in het begin van de Play-Offs. Dit is goed, zeker na die twee verloren wedstrijden, om zo te reageren. Maar zondag is een andere wedstrijd en moeten we weer hetzelfde kunnen opbrengen. Dan komt het allemaal goed'', besluit Vanaken.