Anderlecht-flop scoort aan de lopende band: Hij kan echt alles in de box

Anderlecht-flop scoort aan de lopende band: "Hij kan echt alles in de box"

20-04-2018 09:35
3

RSC Anderlecht liet afgelopen winter Hamdi Harbaoui vertrekken naar Zulte Waregem. Bij Essevee scoort de Tunesiër intussen aan de lopende band. Francky Dury vindt het nog altijd straf dat paars-wit hem liet gaan.

Lukasz Teodorczyk scoorde de afgelopen weken een aantal doelpunten, maar toch kon de Pool zijn beste niveau nog niet halen. Tegen Standard maakte de topschutter van vorig seizoen zich zelf niet populair. Ook Silvére Ganvoula kan maar niet overtuigen, de fans vinden hem zelfs Anderlecht onwaardig.

Voor januari had paars-wit ook nog Hamdi Harbaoui. De Tunesiër kreeg echter weinig speelkansen, waardoor hij naar Zulte Waregem verkaste. Daar loopt het duidelijk vlot voor de bonkige aanvaller, hij maakte sinds nieuwjaar al veertien doelpunten voor Essevee.

“Hij kan alles”
Francky Dury is dan ook vol lof. "Echt waar, in de box kan hij álles: scoren met een volley, trappen vanuit het duel... Hamdi heeft het púre torinstinct, zoals Gerd Müller destijds. En eens hij de smaak te pakken heeft, is hij nog maar moeilijk te stoppen", aldus de Essevee-trainer in Het Laatste Nieuws.