Anderlecht-flop scoort aan de lopende band: Hij kan echt alles in de box

Anderlecht-flop scoort aan de lopende band: "Hij kan echt alles in de box"

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 09:35vr 20-04-2018 om 09:35

RSC Anderlecht liet afgelopen winter Hamdi Harbaoui vertrekken naar Zulte Waregem. Bij Essevee scoort de Tunesiër intussen aan de lopende band. Francky Dury vindt het nog altijd straf dat paars-wit hem liet gaan.

Lukasz Teodorczyk scoorde de afgelopen weken een aantal doelpunten, maar toch kon de Pool zijn beste niveau nog niet halen. Tegen Standard maakte de topschutter van vorig seizoen zich zelf niet populair. Ook Silvére Ganvoula kan maar niet overtuigen, de fans vinden hem zelfs Anderlecht onwaardig.

Voor januari had paars-wit ook nog Hamdi Harbaoui. De Tunesiër kreeg echter weinig speelkansen, waardoor hij naar Zulte Waregem verkaste. Daar loopt het duidelijk vlot voor de bonkige aanvaller, hij maakte sinds nieuwjaar al veertien doelpunten voor Essevee.

“Hij kan alles”
Francky Dury is dan ook vol lof. "Echt waar, in de box kan hij álles: scoren met een volley, trappen vanuit het duel... Hamdi heeft het púre torinstinct, zoals Gerd Müller destijds. En eens hij de smaak te pakken heeft, is hij nog maar moeilijk te stoppen", aldus de Essevee-trainer in Het Laatste Nieuws.

Poll

Had Anderlecht hem moeten houden?

(360 stemmen)

Plaats een reactie

JLo +686
vrijdag 20 april 2018 om 09:53
Hamdi moet je op een bepaalde manier uit spelen in je ploeg, met werkende voetballende spelers rondom hem.
En in het keurslijf dat Hein hem opdroeg rendeert hij niet.
Vind ik leuk
Dirk H +3271
vrijdag 20 april 2018 om 10:50
Hij kan mee in PO2 en daarmee is alles gezegd
Vind ik leuk
Brubru +4033
vrijdag 20 april 2018 om 15:52
Is zever natuurlijk. ZW speelt volledig in functie van hem wat ook veel verschil maakt. Ach ja, hij scoorde ook 6 keer in 7 matchen in de gewone competitie.
Voor Anderlecht komt hij uiteraard tekort maar wie niet voor hun supporters ? Nu ze Hanni en Pong buiten kregen volgt Morioka en als Kums niet vlug zijn niveau optrekt is hij de volgende.
Vind ik leuk
vrijdag 20 april 2018 om 12:10
Hij mag scoren wat hij wil, is een van de vuilste spelers in de jpl.
Vind ik leuk
vrijdag 20 april 2018 om 16:55
als hij zo goed is had hij al niet zo veel ploegen gehad en is rotte appel. gaat paar maanden goed en dan beginnen de problemen weer. type vandeborre. beter daarlaten
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws