Smaakmaker uit 1B op de radar van JPL-clubs: Goed over nadenken

Smaakmaker uit 1B op de radar van JPL-clubs: "Goed over nadenken"

20-04-2018 09:20

Daan Heymans is een naam die wellicht geen belletje doet rinkelen. Wie weet komt daar binnenkort verandering in. Het 18-jarige jeugdproduct van KVC Westerlo speelde zich dankzij onder meer een hattrick in de kijker.

Gazet van Antwerpen schrijft dat verschillende eersteklasser de jongeling uit 1B op de radar staan hebben. Eén van hen is Waasland-Beveren, over de andere clubs wordt momenteel nog niks gelost. Heymans brak dit jaar door als basisspeler bij Westerlo, hij maakte meteen indruk bij de Kemphanen.

Tegen Lierse SK maakte het jeugdproduct maar liefst drie doelpunten. "Na die wedstrijd tegen Lierse was er plots veel interesse. Daarna zijn ze me blijven volgen. Dat charmeert me wel, maar ik blijf er tegelijkertijd ook nuchter onder", aldus Heymans.

Speelminuten primeren
Na het seizoen zal Heymans de opties rustig bekijken alvorens een beslissing te nemen. "De kans op speelminuten is een doorslaggevende factor. In 1A zal de concurrentie groter zijn en loop je het risico dat je minder in actie komt. Daar moet ik goed over nadenken."