'Kevin de Bruyne krijgt er wellicht taalgenoot bij, 58 miljoen voor Ajax-speler'

'Kevin de Bruyne krijgt er wellicht taalgenoot bij, 58 miljoen voor Ajax-speler'

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 09:02vr 20-04-2018 om 09:02

Een zware delegatie van Manchester City was donderdagavond in de Arena om Matthijs de Ligt aan het werk te zien. Technisch directeur Txiki Bergiristain en zijn rechterhand Gary Worthington waren aanwezig bij het duel van Ajax tegen VVV-Venlo (4-1).

Met dat nieuws pakt The Telegraph uit. Volgens de Britse kwaliteitskrant had Bergiristain woensdag al een ontmoeting met de Nederlandse scout Kelvin de Lang, die door The Citizens is ingeschakeld om De Ligt te volgen. De Ajax-verdediger heeft veel indruk gemaakt in de voorbije interlands van het Nederlands elftal tegen Engeland en Portugal.

Manchester City is slechts een van de vele topclubs die zijn pijlen op de pas achttienjarige De Ligt heeft gericht.  Ajax heeft een prijskaartje van zo'n 58 miljoen euro om zijn nek gehangen. De beslissing of de Premier League-kampioen daadwerkelijk een bod gaat uitbrengen, ligt bij Bergiristain en manager Pep Guardiola.

Mocht het zover komen dan vertrouwt de directeur de operatie toe aan Seb Arnesen, de zoon van Frank Arnesen. City lijkt in de zomer wel een nieuwe centrale verdediger aan te willen trekken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws