'Van Holsbeeck gespot bij Belgische eersteklasser, nieuwe uitdaging op til?'

'Van Holsbeeck gespot bij Belgische eersteklasser, nieuwe uitdaging op til?'

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 07:00vr 20-04-2018 om 07:00

Herman van Holsbeeck werd twee weken geleden ontslagen bij RSC Anderlecht. Ondertussen duikt de voormalig sportief directeur van paars-wit alweer op bij een andere eersteklasser. Hij nam zelfs plaats aan de bestuurstafel.

Het Nieuwsblad schrijft dat Van Holsbeeck samen met makelaar Mogi Bayat de wedstrijd Eupen-Antwerp (0-1) heeft bijgewoond. Na de wedstrijd zat de routinier aan tafel met Luciano D’Onofrio en Sven Jaecques, twee bestuursleden van The Great Old.

Het is geen geheim dat Van Holsbeeck een aanbod van Antwerp op zak heeft, die jobaanbieding blijft trouwens nog steeds van kracht. Toch ziet het er niet naar uit dat hij meteen zal ingaan op het voorstel. Het vertrek bij Anderlecht ligt momenteel nog te gevoelig.

Spelers begeleiden
Bovendien ziet het er naar uit dat de ervaren rot binnenkort jonge spelers zal begeleiden. Van Holsbeeck zal dan gebruikmaken van het netwerk van Mogi Bayat en andere bevriende makelaars. Dat kan in ieder geval ook zijn aanwezigheid tijdens Eupen-Antwerp verklaren.

Poll

Waar gaat Van Holsbeeck aan de slag, denk je?

(504 stemmen)

Plaats een reactie

VeeDeeVee +17596
vrijdag 20 april 2018 om 07:34
Dat zal niet voor meteen zijn, denk ik. Zoveel jaar trouwe dienst vergeet je niet zomaar. Zijn ontslag zal - ook al was het terecht en hing het in de lucht - hard aangekomen zijn.
Vind ik leuk
wesleyvb +1082
vrijdag 20 april 2018 om 16:00
hard aangekomen? die mannen lachen daarmee joh! al die jaren dik verdiend, nu geen zorgen meer aan hun hoofd, als die mannen de dag na hun ontslag een ander dikke job krijgen met vette sollen, dan telt sentiment niet !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws