Uitblinker zet champagne al koud: 'Het kan nu wellicht niet meer misgaan'

Uitblinker zet champagne al koud: 'Het kan nu wellicht niet meer misgaan'

19-04-2018 23:52
8

Wesley Moraes werd door Ivan Leko opnieuw in de basisploeg gedropt voor de wedstrijd tegen Charleroi (6-0). De Braziliaan ontgoochelde allerminst en scoorde twee keer tegen de Zebra's.

"Ik heb even geen doelpunten gescoord, maar de ploeg heeft me goed geholpen waardoor ik er vanavond twee kon maken. Voor mij is het alvast geen probleem om met twee spitsen te spelen. Ik versta Diaby goed, er zit meer beweging in. Ik denk dat we nu even op dit systeem gaan verder gaan. Maar voor mij maakt het niet zoveel uit of we met één of twee spitsen spelen", vertelde Wesley op de website van Blauw-Zwart.

"Het kan nu wellicht niet meer misgaan. Zondag winnen dus tegen Standard en dan zien we wel voor de titel. De twee doelpunten van vandaag waren het resultaat van het harde werk tijdens de week en ook een prima pass van Hans. Door die twee treffers is dit een grote match voor mij geweest. Ik bewoog meer, ik gaf alles dat ik had. Alles liep goed vanavond. Nu twee dagen recupereren en dan zondag opnieuw vlammen tegen Standard", besloot de aanvaller.