Ivan Leko strooit met lof naar uitblinker: 'We hebben extra keuze nu'

Ivan Leko strooit met lof naar uitblinker: 'We hebben extra keuze nu'

19-04-2018 23:26
3

Ivan Leko kon natuurlijk alleen maar tevreden zijn na de 6-0 overwinning van zijn Club Brugge tegen Sporting Charleroi. De coach van Blauw-Zwart zag dat zijn team zich goed herpakte na de nederlagen tegen AA Gent en RSC Anderlecht.

"Na een moeilijke periode was dit een goeie reactie. Onze voorbereiding was niet makkelijk, daarom ben ik trots op onze jongens. We staan al het hele seizoen op kop, dat weegt op je als speler. Als je dan zoals vandaag kan reageren als een sterk collectief, met ploeggeest, met geloof in eigen kunnen… We gingen terug naar de basis", vertelde Leko op de website van Club.

De Kroaat had veel lof voor de supporters én voor nieuwkomer Diatta. "De synergie tussen spelers en fans was echt voelbaar, ik moet onze aanhang bedanken. Daarnaast was ik ook blij met wat ik zag van Diatta. We hadden op training gezien wat hij kon en hij toonde dat we een extra keuze hebben op het veld nu. Je moet altijd een beetje geluk hebben als je iemand laat starten en dat hadden we vanavond."

Lees ook: Club Brugge neemt stevige optie op landstitel na galawedstrijd tegen Charleroi
Lees ook: Club Brugge-speler maakt grote indruk: 'Wereldklasse, een pure diamant'