Nainggolan ziet droom in vervulling gaan: Heb hard gewerkt om dit te bereiken

Nainggolan ziet droom in vervulling gaan: "Heb hard gewerkt om dit te bereiken"

19-04-2018 22:38
1

Radja Nainggolan staat met zijn ploeg AS Roma in de halve finales van de Champions League. Op dinsdag 24 april ontvangen de Romeinen Liverpool in de heenwedstrijd. Onze landgenoot staat te popelen om te schitteren op het allerhoogste niveau.

“Die dubbele confrontatie is een droom voor elke jongen die voetbalt”, vertelde de Rode Duivel op de website van de UEFA. “Ik heb hard gewerkt om dit te bereiken. De Champions League is een unieke competitie waar veel mogelijk is. Zeker in de laatste recht lijn zijn alle wedstrijden spannend. Eén misser kan je duur te komen staan, maar we zullen er alles aan doen om onszelf voldoening te schenken.”

Bij AS Roma is Nainggolan een onmisbare schakel, maar bij de Rode Duivel ligt dat helemaal anders. "Ik mis enkel nog een WK, al ligt dat een beetje moeilijk", vertelde Il Ninja daarover. "Ik oordeel niet over mezelf, maar als er één ding is dat ik altijd heb gehad is het mijn inzet voor mijn ploegmakkers en de club in het algemeen. Het is een spel, je kunt zoveel fouten maken, dus het belangrijkste is dat je telkens het maximum geeft."