Munaron wijst de beste doelman aan: ''Wat een présence en vista''

Munaron wijst de beste doelman aan: ''Wat een présence en vista''

19-04-2018 19:12
3

Anderlecht, AA Gent en Standard lijken achter titelfavoriet Club Brugge uit te gaan maken wie de vice-kampioen wordt. Jacky Munaron was voor alle drie de topclubs werkzaam en laat zijn licht schijnen over dit gevecht. De ex-topdoelman geeft AA Gent een goede kans. De reden: Lovre Kalinic.

Munaron is gecharmeerd van AA Gent, al ziet ook hij de motor haperen. ''Ik ben heel gecharmeerd door Yves Vanderhaeghe en de Gentse opmars waarvoor hij zorgde. Maar net wanneer je denkt dat ze echt gaan meedoen na die perfecte start in Play-Off 1 tegen Anderlecht en Club, stokt het. En dan kan het rap gaan, zeker met die snelle opeenvolging van matchen'', geeft Munaron aan in Het Laatste Nieuws.

Volgens de ex-Rode Duivel kan keeper Kalinic in de laatste fase het verschil maken. ''Eén groot voordeel: ze hebben Kalinic. Zonder hem verliezen ze van Genk. Wat een présence en vista. Als ik moet kiezen tussen Sels, Ochoa of Kalinic, dan weet ik het wel. Al ben ik ook fan van Sels, ondanks zijn fout gisteren. Zeker in Gent en de Champions League heeft hij zich al bewezen. Van Ochoa daarentegen ben ik niet zo wild'', is hij niet onder de indruk van de Mexicaan.