Munaron wijst de beste doelman aan: ''Wat een présence en vista''

  Munaron wijst de beste doelman aan: ''Wat een présence en vista''

  donderdag 19 april 2018 om 19:12

  Anderlecht, AA Gent en Standard lijken achter titelfavoriet Club Brugge uit te gaan maken wie de vice-kampioen wordt. Jacky Munaron was voor alle drie de topclubs werkzaam en laat zijn licht schijnen over dit gevecht. De ex-topdoelman geeft AA Gent een goede kans. De reden: Lovre Kalinic.

  Munaron is gecharmeerd van AA Gent, al ziet ook hij de motor haperen. ''Ik ben heel gecharmeerd door Yves Vanderhaeghe en de Gentse opmars waarvoor hij zorgde. Maar net wanneer je denkt dat ze echt gaan meedoen na die perfecte start in Play-Off 1 tegen Anderlecht en Club, stokt het. En dan kan het rap gaan, zeker met die snelle opeenvolging van matchen'', geeft Munaron aan in Het Laatste Nieuws.

  Volgens de ex-Rode Duivel kan keeper Kalinic in de laatste fase het verschil maken. ''Eén groot voordeel: ze hebben Kalinic. Zonder hem verliezen ze van Genk. Wat een présence en vista. Als ik moet kiezen tussen Sels, Ochoa of Kalinic, dan weet ik het wel. Al ben ik ook fan van Sels, ondanks zijn fout gisteren. Zeker in Gent en de Champions League heeft hij zich al bewezen. Van Ochoa daarentegen ben ik niet zo wild'', is hij niet onder de indruk van de Mexicaan.

  Plaats een reactie

  agdh +1420
  donderdag 19 april 2018 om 19:28
  1. Kalinic
  2. Sels
  3. Bolat/Van Crombrugge

  Sels vind ik niet perse slechter als Kalinic, maar je moet er 1 op 1 zetten,
  in mijn ogen de 3 beste doelmannen, Van Crombrugge is goed maar echt wel wat overrated
  Vind ik leuk
  Riddlin +2280
  donderdag 19 april 2018 om 19:34
  Bolat?
  Vind ik leuk
  donderdag 19 april 2018 om 20:59
  Beste zelfs
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Munaron wijst de beste doelman aan: ''Wat een présence en vista''