'Rouches zien af van optie: Renard verkiest gratis alternatief boven Rode Duivel'

'Rouches zien af van optie: Renard verkiest gratis alternatief boven Rode Duivel'

Gepubliceerd: donderdag 19 april 2018 om 18:40do 19-04-2018 om 18:40

Het ziet er steeds meer naar uit dat er in navolging van onder andere Sébastien Pocognoli, Paul-José Mpoku en Mehdi Carcela nog een oude bekende terugkeert naar Standard. Volgens het Turkse Milliyet gaan de Luikenaars niet verder met Luis Pedro Cavanda. Dat heeft alles te maken met Daniel Opare.

Standard huurt Cavanda dit seizoen voor 500.000 euro van de Turkse topclub Galatasaray. Beide partijen kwamen ook overeen om een optie tot koop van 2,4 miljoen euro op te nemen in het huurcontract. Hoewel de tweevoudig Rode Duivel een vaste waarde is in de ploeg van Ricardo Sa Pinto, zou de leiding van Standard afzien van een definitieve deal. Naar verluidt is Standard niet meer bereid om de optie te lichten, omdat sportief directeur met Opare een gratis alternatief achter de hand heeft. 

Opare kwam van 2010 tot en met 2014 uit voor Standard, waarna hij geen succes kende bij FC Porto, Besiktas, Augsburg en Lens (huur). De 27-jarige Ghanees staat tot 30 juni aanstaande onder contract bij Augsburg, maar Opare heeft met zekerheid zijn laatste duel al gespeeld voor de ploeg uit de Bundesliga. Hij is namelijk geschorst om disciplinaire redenen. Komende zomer is hij transfervrij op te pikken en Renard ziet zijn kans om Opare terug te halen. Overigens was de rechtsachter vorige week al op bezoek in Luik.

Plaats een reactie

Riddlin +2507
donderdag 19 april 2018 om 19:38
Cavanda rode duivel?
3 miljoen is idd wel veel voor hem
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws