OFFICIEEL: Goalgetter speelt ook volgend seizoen in de Eerste Klasse B

OFFICIEEL: Goalgetter speelt ook volgend seizoen in de Eerste Klasse B

Gepubliceerd: donderdag 19 april 2018 om 17:08do 19-04-2018 om 17:08

Oud-Heverlee Leuven had donderdag een positieve boodschap voor de supporters. Topschutter Esteban Casagolda gaat ook volgend seizoen in het shirt van OHL op jacht naar goals in de Proximus League.

De 31-jarige spits had een aflopende verbintenis en zijn contract verlengen was dan ook een prioriteit voor de clubleiding. Donderdag kon OHL melden dat Casagolda voor één seizoen heeft bijgetekend, met een optie voor een extra jaar. Casagolda haalde met 10 treffers in 23 optredens de nodige punten binnen voor zijn club. 

Coach Nigel Pearson is zeer verheugd over het feit dat hij ook na de zomer over 'El Pistolero' kan beschikken. "Esteban speelde een uitstekend seizoen met een mooi aantal doelpunten. We belonen zijn mooie campagne en harde werk graag met een contractverlenging. Daarnaast ligt hij ontzettend goed in de groep én bij de fans. We zijn dus blij dat hij zich langer aan onze club wilde binden'', klinkt het op de website van de club.

Voorheen scoorde Casagolda aan de lopende band voor Dender, waar hij met 36 goals in 49 duels een transfer naar Leuven versierde. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws