GRATIS €10 inzetten op Anderlecht en Brugge! Nog 2 dagen te gaan!

GRATIS €10 inzetten op Anderlecht en Brugge! Nog 2 dagen te gaan!

Gepubliceerd: zaterdag 21 april 2018 om 18:50za 21-04-2018 om 18:50

De titelrace belooft nog ontzettend spannend te worden. Met nog zes speeldagen te gaan in de Play-Offs kan alles gebeuren. Het lijkt nog te gaan gaan tussen Anderlecht en Club Brugge. Daar zetten wij ons geld op in en kunnen onze lezers ENORM van profiteren!

GRATIS €10 inzetten op Anderlecht en Club Brugge! Nog 2 dagen te gaan!

Bookmaker Ladbrokes heeft namelijk een bijzonder mooie actie in huis. Wie zich via één van de onderstaande links aanmeldt, krijgt maar liefst €10 GRATIS om in te zetten op wedstrijden van Anderlecht of Club Brugge!

Anderlecht moét
Ben je een Anderlecht-fan en durf je een gokje te wagen op Adrien Trebel en co.? Ga dan naar deze link. Zaterdag wacht de heerlijke topper tegen KRC Genk. Voor paars-wit is het wel van moeten als het de titel nog wil pakken.

We denken dan ook dat het bijzonder spannend zal worden tegen de Limburgers. Wil je voor nóg meer spanning zorgen? Dan kan je €10 inzetten op die wedstrijd!

Club Brugge goed op weg
De Bruggelingen zijn goed op weg om de titel te pakken. Na de winst tegen Charleroi staat het op zes (eigenlijk zeven) punten van RSC Anderlecht. Winst in alle thuiswedstrijden kan dus genoeg zijn voor een titel.

Maar zondag wacht Standard, dat enorm goed bezig is aan Play-Off 1. De ambitie bij de Rouches is ook groot. Het durft stilaan zelf te dromen van die tweede plek. Houdt Club toch de punten thuis? Doe mee en zet €10 op de zondagtopper!

Wees er echter SNEL bij, want deze actie loopt nog maar tot 21/04 voor RSC Anderlecht en tot 22/04 voor Club Brugge. Wil je dus gratis €10 krijgen en inzetten op wedstrijden van één van die twee clubs? Meld je dan nu aan!

GRATIS €10 inzetten op Anderlecht en Club Brugge! Nog 2 dagen te gaan!

Bekijk het laatste nieuws