Wijnglas-incident krijgt staartje: Een regelrechte schande

Wijnglas-incident krijgt staartje: "Een regelrechte schande"

19-04-2018 14:31
7

Het duel tussen Standard en RSC Anderlecht (2-1) werd in de tweede helft ontsierd door een bijzonder incident. Iemand uit de loges van Standard gooide een wijnglas op het veld. Filip Joos reageerde bijzonder kwaad.

"Dit is onwaarschijnlijk", klonk het op Play Sports "Eigenlijk moet je de wedstrijd stilleggen, hoe jammer dat is en hoe fantastisch deze match ook is. Dit kan niet. Stel je voor dat dit op het hoofd van iemand valt. De lijnrechter is gek dat hij blijft staan. Dit is een regelrechte schande, verschrikkelijk."

Volgens hem zal het in de toekomst enkel nog esclaren. "Het begint bij plastic bekertjes en het eindigt met dit. De dader zou nooit meer een voet in een stadion mogen zetten. Natuurlijk zit het merendeel van die supporters daar even verbouwereerd als wij, maar dit is ongelofelijk."

Hij is dan ook bijzonder hard voor de dader. "Laten we hopen dat videobeelden duidelijk maken wie het is of dat ze het in de tribunes gezien hebben. Je krijgt het er gewoon koud van op een bloedhete avond, een avond waarop de sport zegeviert. Tot nu dus."