'G5 richten hun pijlen op JPL-smaakmaker, ook ploegmaat in trek'

'G5 richten hun pijlen op JPL-smaakmaker, ook ploegmaat in trek'

Gepubliceerd: donderdag 19 april 2018 om 12:15do 19-04-2018 om 12:15

Royal Excel Moeskroen heeft zich dit seizoen zonder problemen kunnen redden in de Jupiler Pro League. Vooral het aanvallende compartiment trok Les Hurlus over de streep. Zo had bijvoorbeeld Taiwo Awoniyi een groot aandeel in de prestaties van zijn team.

De Nigeriaanse aanvaller kwam dit seizoen op huurbasis over van Liverpool. De Engelse topclub is van plan om de technisch vaardige spits nog een jaartje uit te lenen, het liefst aan een Belgische club die Europees speelt. Al behoort ook een definitieve transfer tot de mogelijkheden.

La Dernière Heure weet dat verschillende clubs uit de G5 de Moeskroen-spits graag in huis willen halen. Zij moeten met grootmacht Liverpool proberen een akkoord te vinden omtrent de 20-jarige Nigeriaan.

Govea naar topclub?
Ook ploegmaat Omar Govea is gegeerd op de Belgische markt. De Mexicaanse spelmaker is momenteel nog eigendom van FC Porto, maar in juni is hij einde contract. Een verlengd verblijf bij Moeskroen behoort tot de mogelijkheden, maar de interesse van de Belgische topclubs kan Govea misschien wel doen zwichten.

Poll

Wie schat je het hoogst in?

(251 stemmen)

Plaats een reactie

VeeDeeVee +17513
donderdag 19 april 2018 om 12:38
Die Govea is wel een moderne, controlerende middenvelder. Kan volgens mij bij een aanvallende topclub zeker tot zijn recht komen.
Vind ik leuk
firedwarf +3384
donderdag 19 april 2018 om 13:31
Als ik Genk was Govea halen en pozuelo verkopen...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws