Vormer komt met duidelijke boodschap voor Leko: Halen er te weinig uit

Vormer komt met duidelijke boodschap voor Leko: "Halen er te weinig uit"

Gepubliceerd: donderdag 19 april 2018 om 07:48do 19-04-2018 om 07:48

Ivan Leko koos in het begin van de Play-Offs voor een nieuw systeem. Hij stapte af van zijn twee spitsen en dropte Lior Refaelov in de ploeg. Ruud Vormer wil terugkeren naar het oude.

"Dat is zeker een optie, denk ik. Daar waren we echt goed in en zo hebben we ook maandenlang de competitie gedomineerd", zegt Vormer in Het Laatste Nieuws.

Als het van hem afhangt ,keren ze ook snel terug naar het oude systeem. "Voor mij is een thuismatch tegen Charleroi - waar we toch moeten aanvallen - een goed moment om daar naar terug te grijpen. Dat kan bevrijdend werken."

Leko vs Vormer
Dan moet Ivan Leko eerst naar hem luisteren. Al gelooft Vormer wel dat de Kroaat zijn mening deelt. "Ik denk dat de coach goed genoeg weet hoe goed we kunnen zijn als we ons normale systeem spelen en volgens mij is hij daar ook voorstander van."

"We moeten vaststellen dat we te weinig uit het nieuwe systeem halen. Wat spel én punten betreft", besluit de Nederlander.

Plaats een reactie

azerty +1457
donderdag 19 april 2018 om 08:15
Dat ruudje eerst zijn niveau wat naar boven haalt. Ook hij lijdt aan het goudenschoensyndroom.......eens de schoen binnen zakt het spelniveau. Al zijn voorgangers leden eronder of nog steeds.
Vind ik leuk
freeman +14172
donderdag 19 april 2018 om 08:41
Ruud zou wel eens tenvolle gelijk kunnen hebben ! Het systeem van voor nieuwjaar was hoe dan ook dodelijk en efficiënt ! Daarin vond Ruud dan ook helemaal zijn draai , wat hem zijn gouden schoen opleverde . Even herbronnen misschien Ivan ?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws