Carcela nog maar eens de held van Sclessin: We moeten van niemand schrik hebben

Carcela nog maar eens de held van Sclessin: "We moeten van niemand schrik hebben"

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 23:38wo 18-04-2018 om 23:38

RSC Anderlecht leverde zeker geen slechte prestatie af op Sclessin, maar een zoveelste klasseflits van Mehdi Carcela bezorgde Standard dan toch de drie punten (2-1). De matchwinnaar reageert bijzonder opgetogen na de prestigezege.

"We willen niks meer, we willen ons gewoon amuseren op het veld", wil de vleugelspeler bij Play Sports nog niet te veel naar boven kijken. "We hebben laten zien dat we, als we ons voetbal opleggen, van niemand schrik moeten hebben." Standard blijft door de overwinning op plek vier in de stand in Play-Off 1, maar nadert wel tot op drie punten van Anderlecht.

Met zijn knappe doelpunt was de geboren Luikenaar alweer van goudwaarde voor zijn elftal. "We hebben daarnaast nog wel wat kansen gehad, dus eigenlijk hadden we meer moeten scoren", blijft hij bescheiden. "We legden ons spel op en hebben getoond dat we beter zijn dan hen. Nu nemen we het wedstrijd per wedstrijd en gaan we proberen zo verder te doen."

Poll

Is Carcela de beste voetballer op de Belgische velden?

(190 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 19 april 2018 om 00:28
Hij is 1 van de betere. Maar de beste? Heeft zijn periodes. Is een goeie speler. En STL heeft zeker en vast verdient gewonnen op eigen veld van RSCA. In voetbal kan alles. En het is pas gedaan als het einde er is. Nooit te veel of vroeg victorie kraaien. Dat kan als een boemerang terugkeren. Toch blijf ik erbij. Gezien het hele seizoen is de enige echte verdiende kampioen CLUB BRUGGE. Maar zoals ik zei we zijn nog niet op het einde...
Vind ik leuk
Toca +44410
donderdag 19 april 2018 om 07:25
Ik vond Edmilson beter als carcela gisteren hoor.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws