We waren zeker de evenknie, op basis van kansen waren we zelfs beter dan hen

"We waren zeker de evenknie, op basis van kansen waren we zelfs beter dan hen"

18-04-2018 23:21
5

Als RSC Anderlecht nog titelaspiraties had, kregen die een knauw na de 2-1-nederlaag bij aartstrivaal Standard. Hein Vanhaezebrouck heeft niet al te veel aan te merken op zijn troepen. Hij hekelt wel het drukke programma.

Dat loodzware ritme maakt slachtoffers, beweert hij bij Play Sports. "Bij ons waren er een aantal jongens die goed gerecupereerd waren en een aantal die dat niet goed waren. Dan moet je gaan wisselen, hé. Massimo heeft een paar goede voorzetten gebracht vanop rechts, maar daar hebben we jammer genoeg te weinig mee gedaan", aldus Vanhaezebrouck.

"Ik kan de jongens weinig verwijten", valt de trainer zijn spelersgroep niet af. "Ik vind dat we vandaag een waardige wedstrijd hebben gespeeld. We waren zeker de evenknie van onze tegenstander, op basis van de kansen waren we zelfs beter."

Oneerlijk
In Play-Off 1 gaat het natuurlijk razendsnel. Zondag wacht alweer een topper, in en tegen KRC Genk. "Binnen drie dagen moeten we alweer aan de slag, terwijl Genk een dag extra tijd heeft om te recupereren. Wij moeten weer afwachten of iedereen dit overleefd gaat hebben. Dat zijn zorgen voor morgen, voor overmorgen en wellicht ook nog voor zaterdag", zucht Vanhaezebrouck.  

No Poll