We waren zeker de evenknie, op basis van kansen waren we zelfs beter dan hen

"We waren zeker de evenknie, op basis van kansen waren we zelfs beter dan hen"

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 23:21wo 18-04-2018 om 23:21

Als RSC Anderlecht nog titelaspiraties had, kregen die een knauw na de 2-1-nederlaag bij aartstrivaal Standard. Hein Vanhaezebrouck heeft niet al te veel aan te merken op zijn troepen. Hij hekelt wel het drukke programma.

Dat loodzware ritme maakt slachtoffers, beweert hij bij Play Sports. "Bij ons waren er een aantal jongens die goed gerecupereerd waren en een aantal die dat niet goed waren. Dan moet je gaan wisselen, hé. Massimo heeft een paar goede voorzetten gebracht vanop rechts, maar daar hebben we jammer genoeg te weinig mee gedaan", aldus Vanhaezebrouck.

"Ik kan de jongens weinig verwijten", valt de trainer zijn spelersgroep niet af. "Ik vind dat we vandaag een waardige wedstrijd hebben gespeeld. We waren zeker de evenknie van onze tegenstander, op basis van de kansen waren we zelfs beter."

Oneerlijk
In Play-Off 1 gaat het natuurlijk razendsnel. Zondag wacht alweer een topper, in en tegen KRC Genk. "Binnen drie dagen moeten we alweer aan de slag, terwijl Genk een dag extra tijd heeft om te recupereren. Wij moeten weer afwachten of iedereen dit overleefd gaat hebben. Dat zijn zorgen voor morgen, voor overmorgen en wellicht ook nog voor zaterdag", zucht Vanhaezebrouck.  

Poll

Kan Anderlecht nog kampioen worden?

(205 stemmen)

Plaats een reactie

le swa +182
donderdag 19 april 2018 om 03:52
er is nog een waterkans maar dan moet Théo niet meer op het veld slaan man man man toch één wedstrijd goed en daarna tien niks meer
Vind ik leuk
Carola +240
donderdag 19 april 2018 om 11:06
Ik dacht tot nu toe alleen de doelpunten tellen de rest is maar blabla de aanval linie is zwak punt uit
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws