Lokeren laat dubbele voorsprong liggen en ziet Antwerp naderen in de stand

Lokeren laat dubbele voorsprong liggen en ziet Antwerp naderen in de stand

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 22:35wo 18-04-2018 om 22:35

Sporting Lokeren heeft een kans laten liggen om een goede zaak te doen in Play-Off 2. De Waaslanders kwamen tot twee maal toe op voorsprong tegen KV Oostende, maar lieten de West-Vlamingen even vaak terugkeren: 2-2.

Lokeren startte met vertrouwen en plakte de bezoekers meteen tegen de eigen doelmond met fraai combinatievoetbal. Het had echter hulp nodig van scheidsrechter Nathan Verboomen om op voorsprong te komen. Die legde de bal op de stip na vermeend handspel van Nicolas Lombaerts. Ari Skulason liet het cadeautje niet onuitgepakt: 1-0.

Oostende rechtte de rug vrij snel en maakte nog voor de rust gelijk via Emmanuel Banda. Na de pauze kwam Lokeren echter opnieuw op voorsprong. Een voorzet van José Cevallos belandde bij Robert Miric, die niet faalde. Even later leek het helemaal game over bij KVO, toen Ramin Rezaeian rood kreeg na een veel te drieste sliding.

Toch nam Oostende nog een punt mee vanop Daknam. Joseph Akpala deed zijn naam van goaltjesdief weer alle eer aan, nadat Cevallos de 3-1 had laten liggen. De Ecuadoriaan zette zich achter de bal bij een tweede strafschop, maar wist dat buitenkansje niet te benutten.

Plaats een reactie

donderdag 19 april 2018 om 08:50
Wie is Robert Miric? Is dat een nieuwe speler bij Lokeren?

Of bedoelen jullie Marko Miric? ;)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws