JPL-club wil uitpakken op transfermarkt: Voorzitter is bereid te investeren

JPL-club wil uitpakken op transfermarkt: "Voorzitter is bereid te investeren"

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 18:35wo 18-04-2018 om 18:35

Lokeren heeft een teleurstellend seizoen achter de rug. Het stond lange tijd helemaal onderaan in het klassement. Daar wil Peter Maes verandering in zien. Volgend seizoen hoopt (en krijgt) hij een versterkte kern.

De coach van Lokeren bevestigt tegenover Sport/Voetbalmagazine dat er flink zal uitgepakt worden op de transfermarkt. "Er bestaan afspraken met onze voorzitter. Hij is bereid nog eens te investeren in een goede ploeg", zegt hij.

De coach geeft ook meteen aan wat voor spelers Lokeren wil halen. "Het ontbreekt deze groep aan persoonlijkheden. Spelers zoals Birger Verstraete of Brecht Dejaegere bij Gent, spelers die de lont aan het vuur kunnen steken."

"In die optiek zullen we onze groep straks versterken, tegelijkertijd moet je zoiets zien als een groeiproces. Verstraete heeft ook een heel traject afgelegd tot hij dit niveau bereikte. Ik wil hier volgend seizoen weer een elftal zien met een identiteit, eentje dat niet berust in passiviteit, maar dat zijn wil oplegt", zegt hij.

Plaats een reactie

firedwarf +3384
donderdag 19 april 2018 om 09:47
arm Peterke peterke peterke toch , elke keer als je faalt moet de portefeuille getrokken worden... Elke keer opnieuw probeer je je eigen falen zo te camoufleren door spelers te halen die jij wil om vervolgens na een half seizoen te verklaren dat het niet die spelers waren die je wou maar andere die je weer niet hebt gekregen... Wordt je dat nooit moe Peter? Je eigen onkunde moeten verdoezelen door al die leugens? Best eens in 4de provinciale beginnen als trainer en het daar tonen want buiten het feit dat je als een haardroger elke wedstrijd naast het veld staat te schreeuwen willen zelfs de spelers je nog niet meer verstaan... Arm Peterke...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws