Gent begint nu toch te vrezen: 'Het bestuur gruwelt al van die gedachte'

  Gent begint nu toch te vrezen: 'Het bestuur gruwelt al van die gedachte'

  Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 17:33wo 18-04-2018 om 17:33

  De teneur bij KAA Gent is helemaal anders na de twee wedstrijden zonder winst. De Buffalo's lijken nu helemaal niet meer aan de titel te denken. Heel wat spelers hebben het momenteel dan ook moeilijk, op ééntje na.

  'Alleen Kalinic is na vier wedstrijden in Play-Off 1 nog vrij van alle zonden. De rest mag zich eens bezinnen. Het feit dat Gent gisteren opnieuw niet wist te scoren en net als tegen Standard maar één keer tussen de palen trapte is zorgwekkend', schrijft Het Laatste Nieuws.

  Aan het begin van de Play-Offs werd nog stiekem van de titel gedroomd. Nu moet Gent vrezen voor de tweede en misschien zelfs de derde plek. 'Ivan De Witte en Michel Louwagie gruwelen nu al van het idee dat de achterstand op Anderlecht straks maar liefst vijf punten kan zijn. En ook het scenario waarin Standard rond half elf op een puntje van Gent staat, zorgt voor koorts', aldus het dagblad.

  Plaats een reactie

  freeman +12641
  woensdag 18 april 2018 om 17:57
  Nochtans klonk Dhr Louwagie zo hoopvol in een laatste " Extra Time " ?
  Droomde al weer van de Champions League Hymne .... Ja, " het kan verkeren" verkondigde een wijs man destijds !
  Vind ik leuk
  Reagens +2514
  woensdag 18 april 2018 om 18:33
  Wat maakt het nu uit of Standard voor ons eindigt of niet?
  Die hebben al het beste EL ticket.
  Op dit moment gewoon voor Genk en Charleroi blijven en de volgende match voetballen ipv klungelen. Het kan rap keren in de 2 richtingen in de PO's. Maar nu moeten we gebruik maken van de rust die er is.
  Vind ik leuk
  Luvabo +229
  donderdag 19 april 2018 om 09:45
  Winnen op Mambour en de wereld ziet er terug helemaal anders uit, echter daar verliezen en dan wordt het echt wel bibberen......
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws