'Antwerp vat koe bij de hoorns, zomertransfer mag langer op de Bosuil blijven'

'Antwerp vat koe bij de hoorns, zomertransfer mag langer op de Bosuil blijven'

18-04-2018 11:26
1

Reda Jaadi zal ook volgend seizoen op de Bosuil te bewonderen zijn. Onze 23-jarige landgenoot heeft van Royal Antwerp FC een contractverlenging onder de neus gekregen en heeft dat ook ondertekend.

Dat beweert Het Belang van Limburg althans. Jaadi mag één jaar langer zijn kunnen tonen bij The Great Old, al werd er in de nieuwe deal ook een optie voor nog een bijkomend seizoen opgenomen. De aanvallende middenvelder kwam vorige zomer over van KV Mechelen, waar Yannick Ferrera hem uit de vergeetput had gehaald.

In het seizoensbegin maakte Jaadi indruk met zijn zuivere techniek, maar daarna deemsterde de jongeling wat weg in al het transfergeweld van Antwerp. Zijn laatste basisplaats dateert alweer van midden november. In Play-Off 2 kwam hij nog niet in actie.

Historie
Toch voetbalde Jaadi zich dit seizoen al in de geschiedenisboeken van Stamnummer één. Op speeldag twee tekende hij namelijk voor het eerste Antwerpse doelpunt sinds de langverwachte terugkeer naar het hoogste niveau. Op AA Gent zette hij de eindstand op het bord (0-1), nadat Antwerp in haar openingspartij RSC Anderlecht op een brilscore had gehouden.

No Poll