'Team Of The Year' per ongeluk prijsgegeven, De Bruyne krijgt landgenoot aan zijde

'Team Of The Year' per ongeluk prijsgegeven, De Bruyne krijgt landgenoot aan zijde

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 10:04wo 18-04-2018 om 10:04

In Engeland heerst de traditie om aan het eind van het seizoen het beste elftal uit de voorbije Premier League-campagne op te stellen, het zogenaamde 'Team Of The Year'. Normaal zouden de elf namen vrijdag openbaar gemaakt worden, maar The Daily Star kon de opstelling nu al inkijken.

Twee Rode Duivels mogen zich tot de sterren van de Premier League rekenen, want zij zijn opgenomen in het team. Dat Kevin De Bruyne een plekje krijgt, hoeft niet te verbazen. De spelmaker van Manchester City is ook een kanshebber voor de trofee van 'Player Of The Year', al lijkt Mo Salah daar een streepje voor te hebben. De Bruyne krijgt David Silva en Christian Eriksen naast zich op het driemansmiddenveld.

Achteraan wordt Jan Vertonghen dan weer beloond voor zijn ijzersterke seizoen bij Tottenham Hotspur. De linkspoot is, zelfs ondanks de langdurige afwezigheid van maatje Toby Alderweireld, de rots in de branding bij de Londenaren. Ploeggenoot Kyle Walker, City-speler Nicolas Otamendi en Chelsea-man Marcos Alonso staan Vertonghen bij.

Als sluitstuk krijgt die achterhoede David De Gea achter zich. De Spanjaard is de onbetwiste sterkhouder bij het defensief ingestelde Manchester United. Voorin is gekozen voor het trio Salah (Liverpool FC), Harry Kane (Tottenham) en Sergio Agüero (Man City). Van Eden Hazard is dus geen spoor.

Poll

Mis jij nog een andere Rode Duivel in dit elftal?

(191 stemmen)

Plaats een reactie

DDT +3645
woensdag 18 april 2018 om 12:15
Otamendi in de ploeg maw zo goed moet je niet zijn
Vind ik leuk
dethklok28 +5011
woensdag 18 april 2018 om 15:58
Maakt idd regelmatig een fout maar heeft er wel een heel goed seizoen op zitten. Was Kompany fit geweest het hele seizoen dan had hij daar gestaan.
Vind ik leuk
Riddlin +2506
woensdag 18 april 2018 om 14:00
Walker ploeggenoot van Vertonghen? Er leeft iemand nog in het verleden...
Vind ik leuk
dethklok28 +5011
woensdag 18 april 2018 om 15:59
Inderdaad. :-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws