Spektakel in Standard - Anderlecht verhoogd naar 12(!) keer je inzet!

Spektakel in Standard - Anderlecht verhoogd naar 12(!) keer je inzet!

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 17:04wo 18-04-2018 om 17:04

Standard – Anderlecht is uiteraard één van de meest beladen affiches van het seizoen.  Woensdag zal Sclessin weer in vuur en vlam staan. Wij hopen op spektakel. Via bookmaker Ladbrokes kan je daar ook enorm van profiteren!

SPEEL NU MEE! Pak maar liefst TWAALF KEER je inzet voor een doelpunt van Standard én RSCA! KLIK HIER!

Na een dramatisch seizoensbegin is Standard in steeds betere doen. De aanvalslinie lijkt helemaal niet af te stoppen, wat er ook voor zorgt dat Standard in 16 van de laatste 17 wedstrijden wist te scoren.

Ook thuis tegen Anderlecht doen de Luikenaren het altijd bijzonder goed. In 5 van de laatste 6 thuisconfrontaties wist het minstens 1 keer te scoren. Defensief loopt het wat minder, zo heeft het in 13 van de laatste 17 wedstrijden minstens 1 doelpunt geslikt.

En ook Anderlecht is steeds beter bezig. Lukasz Teodorczyk is herboren en in 9 van de laatste 12 wedstrijden wist het minstens 1 keer te scoren.

Alles wijst op een doelpuntenfestival en daar kan jij dankzij Ladbrokes ook enorm aan verdienen. Een inzet op beide teams die scoren staat normaal gezien op 1,833. Maar dankzij de bookmaker krijg je nu maar liefst 12(!) keer je inzet! Speel dus zeker mee!

SPEEL NU MEE! Pak maar liefst TWAALF KEER je inzet voor een doelpunt van Standard én RSCA! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel:
Open een rekening bij de bookmaker;
Stort minstens €10 op je rekening;
Zet in op de wedstrijd!

Poll

Wat wordt de uitslag in de topper tussen Standard en Anderlecht?

(55 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws