Ik ben al vaak naar Gent gekomen, maar dat heb ik nog niet meegemaakt

"Ik ben al vaak naar Gent gekomen, maar dat heb ik nog niet meegemaakt"

18-04-2018 08:00
3

AA Gent en KRC Genk speelden dinsdagavond troosteloos gelijk na een matige wedstrijd. Vooral de Buffalo’s presteerden onder de verwachtingen, dat terwijl de Limburgers in het slot nog bijna met de drie punten aan de haal gingen.

Philippe Clement was – in tegenstelling tot collega Yves Vanderhaeghe – tevreden over de prestatie van zijn team. "Ik ben al vaak naar de Ghelamco Arena gekomen, maar ik heb hier nog niet vaak zo gedomineerd. We zijn duidelijk niet beloond voor onze prestatie, maar ik zou me meer zorgen maken als ons spel niet goed was", aldus de Genk-coach in Het Nieuwsblad.

De trainer van de Limburgers gelooft dat zijn spelers nog mooie dingen kunnen laten zien. "Als we deze focus blijven behouden, zal de beloning wel volgen voor ons voetbal, daar ben ik zeker van."

Vooruitgang
Bijna ging Genk nog met de volle buit aan de haal, maar Alejandro Pozuelo miste oog ing oog met Lovre Kalinic. Toch merkt Clement beterschap. "Ik zie op training vooruitgang in de afwerking. Pozuelo legt daar dit soort kansen vlot binnen, maar nu lukte het niet. We stuiten natuurlijk ook op een sterke Kalinic", besluit hij.