Ik ben al vaak naar Gent gekomen, maar dat heb ik nog niet meegemaakt

"Ik ben al vaak naar Gent gekomen, maar dat heb ik nog niet meegemaakt"

Gepubliceerd: woensdag 18 april 2018 om 08:00wo 18-04-2018 om 08:00

AA Gent en KRC Genk speelden dinsdagavond troosteloos gelijk na een matige wedstrijd. Vooral de Buffalo’s presteerden onder de verwachtingen, dat terwijl de Limburgers in het slot nog bijna met de drie punten aan de haal gingen.

Philippe Clement was – in tegenstelling tot collega Yves Vanderhaeghe – tevreden over de prestatie van zijn team. "Ik ben al vaak naar de Ghelamco Arena gekomen, maar ik heb hier nog niet vaak zo gedomineerd. We zijn duidelijk niet beloond voor onze prestatie, maar ik zou me meer zorgen maken als ons spel niet goed was", aldus de Genk-coach in Het Nieuwsblad.

De trainer van de Limburgers gelooft dat zijn spelers nog mooie dingen kunnen laten zien. "Als we deze focus blijven behouden, zal de beloning wel volgen voor ons voetbal, daar ben ik zeker van."

Vooruitgang
Bijna ging Genk nog met de volle buit aan de haal, maar Alejandro Pozuelo miste oog ing oog met Lovre Kalinic. Toch merkt Clement beterschap. "Ik zie op training vooruitgang in de afwerking. Pozuelo legt daar dit soort kansen vlot binnen, maar nu lukte het niet. We stuiten natuurlijk ook op een sterke Kalinic", besluit hij.

Plaats een reactie

Reagens +2535
woensdag 18 april 2018 om 08:22
Clement heeft deze PO's al veel krediet opgebouwd met zijn rustige en correcte reacties ook als het tegenzit. Maar deze keer had hij toch wat stront in zijn ogen.
Deze match was een schande voor wat PO1 zou moeten zijn en het feit dat Gent gisteren de slechtste ploeg was kan niet wegsteken dat Genk simpelweg niet goed was. Een eerlijk resultaat was allicht geweest Gent 0 punten en Genk 1 punt, maar geen enkele van beide partijen kan hier 3 punten claimen. Daarvoor was het echt niet goed genoeg.
Vind ik leuk
woensdag 18 april 2018 om 11:42
Dus dan is er eens een coach die probeert om de focus te leggen op het positieve, en dan is het weer niet goed?
Vind ik leuk
THOR4ever +2513
woensdag 18 april 2018 om 20:38
Ik vond de 2de helft wel OK. Vooral de 1ste helft was mager.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws