'Vanhaezebrouck aast op Standard-sterkhouder, Rouches werken mee'

'Vanhaezebrouck aast op Standard-sterkhouder, Rouches werken mee'

18-04-2018 07:00
16

RSC Anderlecht toont weldegelijk interesse in Junior Edmilson. Hein Vanhaezebrouck is gecharmeerd door de flankaanvaller van aarstrivaal Standard. De Brazilaanse Belg opteert echter voor een Spaans avontuur, al doet paars-wit zijn uiterste best.

De Brusselaars beseffen als geen ander dat het een helse opdracht wordt om Edmilson naar het Astridpark te halen. Even leek het erop dat vader Edmilson voor heel andere zaken op bezoek was bij Anderlecht, niet dus. Standard bevestigt dat paars-wit interesse toont in de flankspeler.

Voorzitter Bruno Venanzi liet zelfs weten dat de Rouches zullen meewerken, onder één voorwaarde. "Hij mag naar Anderlecht. Als de juiste prijs maar wordt betaald", klinkt in Het Nieuwsblad. Dat bedrag zou om en bij de vijf miljoen euro zijn. Edmilson ligt tot juni 2019 onder contract in Luik.

De club deed Edmilson wel een nieuw en meerjarig voorstel, maar de smaakmaker van de Rouches neemt pas na de Play-Offs een besluit. De Brasilo-Belg wil zelf ook andere oorden opzoeken, maar hij heeft het meer voor een Spaans avontuur. Afwachten of Anderlecht Edmilson toch kan overtuigen.