Chevalier en Harbaoui in goede doen, Waasland-Beveren weer zonder winst

Chevalier en Harbaoui in goede doen, Waasland-Beveren weer zonder winst

Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2018 om 22:18di 17-04-2018 om 22:18

Ook in Play-Off 2 werd er dinsdag al gevoetbald. Daarin deden zowel Zulte Waregem als KV Kortrijk een goede zaak, terwijl Waasland-Beveren blijft zoeken naar die overwinning.

Kortrijk – OH Leuven
In eigen huis kenden de Kortrijkzanen geen problemen met de bezoekers uit Leuven. Dankzij topschutter Teddy Chevalier stond het na 45 minuten voetballen al 2-0 voor Kortrijk. Daar had de Fransman wel twee strafschoppen voor nodig.

De Leuvenaren probeerden wel, maar raakten niet voorbij Sébastien Bruzzese. Tot de tweede helft. Die was nog maar enkele minuten ver of OHL kon al vieren dankzij Kostovski. Het bleefuiteindelijk ook 2-1.

Lierse SK – Zulte Waregem
Zulte Waregem domineerde de partij op het Lisp, maar moest toch lang wachten om echt te vieren. Tien minuten voor het rustsignaal viel dan toch dat eerste doelpunt. Theo Bongonda kon andermaal scoren voor Essevee.

Voor de Pallieters was het helemaal boeken toe toen Zulte Waregem nog een penalty kreeg. Hamdi Harboaui bedankte en maakte er 0-2. Niet veel later werd het zelfs 0-3 via de Tunesiër, die uiteindelijk voor de 0-4 zorgde. Via Janssens kwam er nog een eerredder voor Lierse en de 1-4 eindstand.

Royal Excel Moeskroen – Waasland-Beveren
Waasland-Beveren zocht na weken wachten weer naar een overwinning. Echt furieus begon het echter niet aan de partij. Ietwat verrassend viel er dan toch een doelpunt voor de bezoekers.

Moeskroen liet zich in slaap dommelen, maar wist toch nog die tegentreffer te scoren. Voor rust dook Jelavic als een duiveltje uit een doosje op aan de eerste paal en tikte hij voorbij Davy Roef. De tweede helft zorgde amper nog voor gevaar en voor geen doelpunten. 1-1.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws