Fluitende Gentse fans zien Buffalo's flauwe partij spelen tegen Genk

17-04-2018 22:21
6

De topper tussen KAA Gent en KRC Genk heeft niet voor een winnaar gezorgd. In een met momenten slaperige partij werd er geen enkele keer gescoord. Het bleef 0-0.

De topper tussen KRC Genk en KAA Gent beloofde bijzonder spectaculair te worden. De voetbalfans bleven de eerste 45 minuten echter op hun honger zitten. Genk had wel het meeste balbezit, maar op kansen van beide ploegen bleef het wachten.

De bezoekers kregen net voor de pauze nog een goede kans via Leandro Trossard, hij besloot naast. AA Gent daarentegen deed de hele eerste helft vrijwel niets. Wat volgde was een fluitconcert van de eigen fans.

Toch wat kansen
Yves Vanderhaeghe greep in en bracht onder andere Samuel Kalu in de ploeg. Er was meer strijd in de wedstrijd. De beste kansen waren er uiteindelijk nog voor Genk, die onder andere via Seck en Karelis dicht bij de 0-1 waren.

Ook Gent kreeg via de ingevallen Andrijasevic nog een bijzonder goede kans op het openingsdoelpunt. Hij besloot op doelman Vukovic. Een nerveuze eindfase zorgde utieindelijk niet meer voor een winnaar, zelfs na een ultieme kans voor Alejandro Pozuelo. Het bleef 0-0, wat op een luid fluitconcert van de Gentse fans onthaald werd.