Nieuwe hoop voor Club Brugge: Hij was echt klasse

Nieuwe hoop voor Club Brugge: "Hij was echt klasse"

Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2018 om 22:02di 17-04-2018 om 22:02

Club Brugge lijkt komende zomer weer heel wat pionnen te zien vertrekken. Op het middenveld is de kans klein dat Jordy Clasie blijft en ook in Hans Vanaken en Ruud Vormer zou er interesse zijn. Een vervanger heeft Blauw-Zwart mogelijk al op de loonlijst staan.

De Bruggelingen lijken met Riley McGree namelijk een bijzonder getalenteerde speler in huis te hebben. De negentienjarige middenvelder werd afgelopen zomer gehaald, maar kon zich nog niet doorzetten. Hij keerde even op huurbasis terug naar zijn thuisland en speelt daar de pannen van het taak.

Afgelopen weekend was de Australiër nog goed voor een hattrick in een 8-2 overwinning tegen Central Coast Mariners. In zijn thuisland zijn ze helemaal wild van de jonge middenvelder.

'Sinds hij overkwam van Club Brugge heeft hij elke week stappen gezet. Hij was de beste man bij een ploeg die acht keer scoorde. Een klasse prestatie, in deze vorm kan McGree de x-factor worden voor de Jets', valt te lezen op de website van de A-League.

Plaats een reactie

dinsdag 17 april 2018 om 22:14
Vormer? Weg? Toch niet volgens hem... en Hans idem.
Vind ik leuk
ROBSON +3531
dinsdag 17 april 2018 om 22:56
Hans en ruud blijven gewoon en ook nakamba zal blijven. Dat er word gezocht naar nog een creatieve mid is geen geheim. Keeper halen is prioriteit alsook een scorende spits.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws