Devroe en Coucke zijn goed bezig, maar best ook want er moet veel veranderen'

  "Devroe en Coucke zijn goed bezig, maar best ook want er moet veel veranderen'

  Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2018 om 21:17di 17-04-2018 om 21:17

  Arie Haan was afgelopen zondag één van de eregasten voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge. Het icoon van paars-wit maakte meteen kennis met Marc Coucke en Luc Devroe. Hij lijkt alvast fan te zijn.

  "Ik heb lang staan babbelen met sportief manager Luc ­Devroe. Ze zijn goed bezig. En maar best ook, want er moet veel veranderen", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

  Volgens hem kan Anderlecht dan ook nog een rol spelen in Europa. "Anderlecht heeft de dezelfde mogelijkheden als Basel of RB Salzburg, die wel nog stunten in Europa", zegt de Nederlander.

  "Pas op, het is logisch dat je niet kunt winnen tegen de grootste ploegen ter wereld. Ik vind evenwel: alles wat er net onder ligt, daar hoef je niet tegen te verliezen, maar da’s een andere discussie", aldus Haan.

  Plaats een reactie

  ROBSON +3503
  dinsdag 17 april 2018 om 23:03
  Goed bezig? Coucke probeert de polonaise naar Brussel te halen wat duidelijk niet lukt want ondanks de zege was het daar zondag dood. Verder zit hij met de handen in het haar daar hij al 50 miljoen schuld moest ophoesten dit terwijl andere van zijn ex bedrijven hem dreigen miljarden te gaan kosten. Devrou haalde twee spelers voor de breedte dus ook dat kun je niet spectaculair of speciaal noemen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws