Nieuwe voetbaltalkshow in aantocht: zes Rode Duivels onder de loep genomen

Nieuwe voetbaltalkshow in aantocht: zes Rode Duivels onder de loep genomen

17-04-2018 19:50
4

Met nog minder dan twee maanden tot de officiële opening, is het grote aftellen richting het WK in Rusland stilaan begonnen. Ben Crabbé is benieuwd hoe de Rode Duivels ervoor staan en nodigt experts en andere gasten uit om belangrijke schakels van deze gouden generatie onder de loep te nemen. De eerste uitzending is op donderdag 26 april te zien op Één.

De nieuwe voetbaltalkshow heet 'Wereldkampioenen' en zal in totaal zes wekelijkse afleveringen kennen. Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku, Dries Mertens, Radja Nainggolan en Vincent Kompany zijn de spelers die besproken zullen worden. Dit zal Crabbé samen met zijn gasten doen tijdens een diner op restaurant.

In de eerste aflevering staat Kevin De Bruyne op het menu. Erik Van Looy, Ruud Vormer, Jan Mulder zullen Crabbé aan tafel vergezellen om te praten en discussiëren over de spilfiguur van onze nationale ploeg. Andere bekende gezichten die in de loop van de weken langs zullen komen zijn onder andere Johan Boskamp, Luc Nilis, Marc Degryse, Hein Vanhaezebrouck, Olivier Deschacht, Marc Coucke en Timmy Simons. 

Na Eric Van Looy zullen er nog meer gasten aanschuiven die niet uit de voetbalwereld komen. De komst van Rik Torfs, Herman Brusselmans, Otto-Jan Ham en Kamagurka is ook al aangekondigd door de zender.