Nieuwe voetbaltalkshow in aantocht: zes Rode Duivels onder de loep genomen

Nieuwe voetbaltalkshow in aantocht: zes Rode Duivels onder de loep genomen

Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2018 om 19:50di 17-04-2018 om 19:50

Met nog minder dan twee maanden tot de officiële opening, is het grote aftellen richting het WK in Rusland stilaan begonnen. Ben Crabbé is benieuwd hoe de Rode Duivels ervoor staan en nodigt experts en andere gasten uit om belangrijke schakels van deze gouden generatie onder de loep te nemen. De eerste uitzending is op donderdag 26 april te zien op Één.

De nieuwe voetbaltalkshow heet 'Wereldkampioenen' en zal in totaal zes wekelijkse afleveringen kennen. Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku, Dries Mertens, Radja Nainggolan en Vincent Kompany zijn de spelers die besproken zullen worden. Dit zal Crabbé samen met zijn gasten doen tijdens een diner op restaurant.

In de eerste aflevering staat Kevin De Bruyne op het menu. Erik Van Looy, Ruud Vormer, Jan Mulder zullen Crabbé aan tafel vergezellen om te praten en discussiëren over de spilfiguur van onze nationale ploeg. Andere bekende gezichten die in de loop van de weken langs zullen komen zijn onder andere Johan Boskamp, Luc Nilis, Marc Degryse, Hein Vanhaezebrouck, Olivier Deschacht, Marc Coucke en Timmy Simons. 

Na Eric Van Looy zullen er nog meer gasten aanschuiven die niet uit de voetbalwereld komen. De komst van Rik Torfs, Herman Brusselmans, Otto-Jan Ham en Kamagurka is ook al aangekondigd door de zender. 

Plaats een reactie

dinsdag 17 april 2018 om 19:59
Goed Ben Ik ben 86 en ook kandidaat als je mij uitnodigd
Vind ik leuk
dinsdag 17 april 2018 om 20:34
Als ze u laten gaan uit het rusthuis tenminste ;-)
Vind ik leuk
AlexGMillian +1175
dinsdag 17 april 2018 om 20:53
Ah we worden uitgenodigd jongens.


"De komst van Rik Torfs, Herman Brusselmans, Otto-Jan Ham en Kamagurka is ook al aangekondigd door de zender. "

Vergeet Bassie & Adriaan niet hé zeg!

Het zal weer op niet veel trekken. Dan nog een onozele naam als Wereldkampioenen gebruiken als titel... kinds en trouwens fout. De Duivels zelfs moeten dit ook maar dom vinden.
[Reactie gewijzigd op dinsdag 17 april 2018 om 20:58]
Vind ik leuk
dinsdag 17 april 2018 om 21:35
Er wordt nog niet genoeg geluld over voetbal door al die "specialisten"....stilaan beu aan het worden....gisteren nog zo' staaltje "vismarkt" mogen volgen op extra time....gelukkig op voorbereid....opnemen...en daarna een groot gedeelte doorspoelen....resultaat...10' interessant....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws