'Rode Duivel geeft zijn voorkeur aan, maar lijkt naar transfer te kunnen fluiten'

'Rode Duivel geeft zijn voorkeur aan, maar lijkt naar transfer te kunnen fluiten'

17-04-2018 19:10

Waar ligt de toekomst van Kevin Mirallas? Onze landgenoot weet het zelf ook nog niet. Hij heeft wel alvast de hoop uitgesproken dat er een langer verblijf inzit bij Olympiakos Piraeus, dat hem sinds de winterstop van Everton huurt.

Mirallas gaf tegen Kerkyra (5-1) met een uitstekende goal alvast zijn visitekaartje af aan toekomstig coach Pedro Martins, die als aandachtig toeschouwer op de tribune zat. Mirallas kon een succesje wel gebruiken, nadat hij met één goal in de vorige negen optredens in de competitie nauwelijks indruk had gemaakt.

De Rode Duivel bevestigde dat hij en zijn ploegmaats gebrand waren op een sterke prestatie. ''Ik werk veel en ik geloof in mezelf. Na een moeilijke periode was het belangrijk om te reageren. Het is natuurlijk een motivatie als de trainer in de tribune zit. We moeten hem tonen wat we kunnen'', reageerde hij tegenover het Griekse Snda.

Bij dit medium gaf Mirallas ook te kennen dat hij hoopt een definitieve overgang. "Ik heb al gezegd dat ik bij deze geweldige club wil blijven. Maar nu is er niets te discussiëren, dat volgt eind dit seizoen. We zien wel wat er gebeurt." Overigens lijkt Olympiakos niet van plan om zijn optie tot koop te lichten.

Bekijk ook: GOAL! Engels krijgt weer een kans en draagt bij aan klinkende zege!