Vanhaezebrouck heeft uitstekend nieuws uit blessureboeg: 'Hij traint alles mee'

Vanhaezebrouck heeft uitstekend nieuws uit blessureboeg: 'Hij traint alles mee'

17-04-2018 15:32
4

Hein Vanhaezebrouck had dinsdagnamiddag tijdens zijn persconferentie uitstekend nieuws te melden uit de blessureboeg van Anderlecht. Het blessureleed van Andy Najar is namelijk zo goed als verleden tijd.

"Andy traint alles mee. Hij gaat in duel en speelde vorige week zestig minuten in een onderlinge wedstrijd. Die zien we nog in play-off 1. Tegen Standard? Dat zullen we zien", vertelde Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad. "Saelemaekers, Markovic en Obradovic hebben kleine pijntjes. We zullen pas morgen zicht hebben op hun inzetbaarheid. Dat is het gevolg van twee matchen op zo n korte periode. En zaterdag spelen we al opnieuw. Maar we zijn dat gewoon van toen we Europees speelden en daar gingen we toen goed mee om."

De trainer van paars-wit is echter niet van plan riscio's te nemen met de terugkerende spelers. "Ik ga ook geen gekke dingen doen en Najar brengen op het moment dat hij er niet helemaal klaar voor is. Wat Onyekuru betreft: die heeft nog een lange weg af te leggen. Een keer meetrainen betekent niet dat je klaar bent voor een eerste klasse match. Hij moet nog bevestigen: in duel gaan, ritme...we zullen zien of hij dit seizoen nog speelt", besloot Vanhaezebrouck.

Lees ook: Anderlecht geeft update over Spajic en bevestigt goed nieuws over Najar