Flinke teleurstelling in Gent: 'Grote ergernis bij de coach en de bazen'

Flinke teleurstelling in Gent: 'Grote ergernis bij de coach en de bazen'

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 16:26ma 16-04-2018 om 16:26

AA Gent droomde na een sterke 6 op 6 stiekem van de titel. Deze ambities hebben toch een fikse deuk opgelopen door een 1-0 nederlaag op het veld van Standard. Peter Vandenbempt zag een onherkenbaar Gent.

"Van alles wat Gent tot misschien wel de beste ploeg had gemaakt op speeldag 1 en 2 in deze Play-Offs, bleef weinig over. Om niet te zeggen niets", klinkt het scherp in zijn analyse voor Sporza. ''Die beresterke, vlot voetballende, dominante driehoek op het middenveld, die onstuitbare flanken, die stevige targetspits en de messcherpe start tegen Anderlecht en Club Brugge, dat was er allemaal niet'', aldus Vandenbempt.

Ook Vandenbempt is op de hoogte van de opvallende beslissing die de clubleiding heeft genomen na de nederlaag op Sclessin. ''Ik heb gelezen dat er plots geen individuele interviews meer zijn met spelers. Ik denk dat de ergernis van de coach en de bazen vrij groot is. Dat wijst er toch een beetje op dat de teleurstelling, vooral over de prestatie - terecht overigens, vrij groot was'', besluit de radiocommentator.

Lees ook: Louwagie foetert na Anderlecht - Club Brugge: "Twee maten, twee gewichten"

Plaats een reactie

Reagens +3164
maandag 16 april 2018 om 16:36
Terecht.
Achteraf ist makkelijk praten, maar Esiti had er allicht sowieso uit gemoeten en ik had eigenlijk ook gehoopt dat Roman mocht starten.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws