Leko reageert verrassend op afgekeurd doelpunt van Club Brugge

Leko reageert verrassend op afgekeurd doelpunt van Club Brugge

16-04-2018 14:50
11

Club Brugge verloor zondag met het kleinste verschil van RSC Anderlecht. Door die nederlaag wordt de kloof verkleint tot amper drie punten. Ivan Leko is echter niet van plan om paniek te zaaien, integendeel.

"Wij moeten niet beginnen te rekenen. Dat hebben we dit seizoen nog nooit gedaan. We blijven gewoon alles doen om onze resterende wedstrijden te winnen", opent de Kroaat bij Sporza. "We blijven kalm, maar ik ben ook wel streng. Het moet beter", beseft Leko dat de lat hoger moet gelegd worden.

Tien minuten voor tijd maakte Abdoulay Diaby de gelijkmaker, maar het doelpunt van de Malinees werd na contact met de VAR toch nog afgekeurd door Bart Vertenten. Daardoor zag Blauw-Zwart een belangrijk punt door de neus geboord.

Chapeau
Leko reageert - in tegenstelling tot Hans Vanaken en Lior Refaelov - bijzonder sportief op die beslissing. "Het is heel jammer voor ons, maar als het buitenspel is, dan is het zo. Dat is pijnlijk want 1-0 of 1-1 is een groot verschil. Maar het was een correcte beslissing, dus dan zeg ik "chapeau" voor de scheidsrechter."