Done deal:  'Antwerp haalt Belgische aanvaller gratis binnen'

Done deal: 'Antwerp haalt Belgische aanvaller gratis binnen'

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 12:45ma 16-04-2018 om 12:45

Antwerp heeft zijn eerste transfer voor het komende seizoen al gerealiseerd. Dat meldt althans Gazet Van Antwerpen. Het gaat om de twintigjarige Antoine Bernier.

Bernier kwam dit seizoen nog uit voor de beloften van Anderlecht, maar slaagde er niet in om een nieuw contract te versieren. Antwerp kon hem daarom helemaal gratis ophalen en heeft nu een persoonlijk akkoord bereikt.

Bernier speelt bij voorkeur op de rechterflank en trad onder meer ook negen keer in de Youth League. Hij scoorde daarbij twee doelpunten. Een kans bij de A-kern kreeg hij echter nooit, zelfs niet mee om mee te trainen. Een duidelijk signaal dat Bernier in de zomer zijn koffers moest pakken bij Anderlecht.

Plaats een reactie

VeeDeeVee +17513
maandag 16 april 2018 om 13:18
Gratis betekent vaak: 'Niet goed genoeg'. Maar ja, bij een topclub doorbreken is geen sinecure. Vraag maar aan ene Dries Mertens...
Vind ik leuk
firedwarf +3384
maandag 16 april 2018 om 13:48
Mss niet goedgenoeg voor een ploeg als anderlecht... Wel bij antwerp waar de druk mss niet zo hoog gelegd wordt op een jeugdspeler... komt erbij dat ik het wel geweldig vindt dat antwerp hier verkiest een belgische jonge aanvaller aan te trekken ipv weer de zoveelste nobele onbekende buitenlandse goudzoeker die op een seizoen tijd geen deuk in een pakje boter kan trappen...
Vind ik leuk
VeeDeeVee +17513
maandag 16 april 2018 om 13:55
Klopt, dat is ook wat ik zeg hé. Verstandig om het elders te proberen ipv blind te staren op een toekomst bij 'het grote' Anderlecht.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws