Vanden Stock terug op Anderlecht: Jullie weten wat ik daarover denk

Vanden Stock terug op Anderlecht: "Jullie weten wat ik daarover denk"

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 11:24ma 16-04-2018 om 11:24

Roger Vanden Stock was zondag nog eens aanwezig voor een wedstrijd van Anderlecht. De ex-voorzitter kwam net terug uit skivakantie en zag meteen dat het 'nieuwe' Anderlecht brokken kan maken.

In Het Laatste Nieuws vertelt Vanden Stock dat hij erg genoten heeft van de partij. "Ik ben vijf weken op skivakantie geweest. Ik kom terug en Anderlecht wint zo'n belangrijke match. Ik zal meer moeten komen. (lacht) Of ik nu naar alle thuismatchen zal komen? Euh..." (echtgenote Kiki komt tussen) "Roger heeft beloofd ook wat tijd vrij te maken voor zijn vrouw."

Veel getrouwen van Vanden Stock zijn al weg, onder meer Herman Van Holsbeeck en advocaat Daniël Spreutels. "Ik geef daar geen commentaar op. Maar jullie weten wel wat ik ervan denk. Zo werd er heel veel kritiek gegeven op de transfer van Lazar Markovic, maar nu Markovic wat ritme heeft, kan hij Anderlecht nog veel diensten bewijzen. Als Anderlecht de titel nog haalt, dan zal het toch ook onze titel zijn. Al blijft Club Brugge wel de favoriet. Zij hebben nog altijd drie punten voor." 

Plaats een reactie

Intel +1617
maandag 16 april 2018 om 17:28
Ook onze titel? Ge moet volgens mij toch veel lef hebben om dat te zeggen , wie verkoopt er zijn ploeg in het midden van het seizoen , met veel schulden terwijl ze veel verkocht hebben de laatste jarên echt wanbeleid , en dan nog de pretentie hebben om te zeggen het zou ook onze titel zijn .. Nee dus want met hetzelfde bestuur had het nooit goed gekomen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws