'AA Gent wil naast Limbombe ook tweede speler van Antwerp'

'AA Gent wil naast Limbombe ook tweede speler van Antwerp'

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 10:32ma 16-04-2018 om 10:32

Afgelopen zondag werd de Antwerpse derby gespeeld zonder Alexander Corryn. Die zou nog geen akkoord hebben gevonden voor een contract. Sporting Lokeren en Club Brugge werden al genoemd als mogelijke overnemers, maar ook AA Gent zou interesse hebben.

Coach Laszlo Bölöni verwacht in ieder geval een vertrek. "Hij staat in de belangstelling van andere clubs uit Eerste Klasse en de kans is groot dat hij voor die uitdaging kiest. Ik zal hem misschien nog gebruiken als het moment daar om vraagt - zoals Limbombe dit weekend - maar in het andere geval zal ik werken in het belang van de club", vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

Diezelfde krant weet dus ook van interesse bij AA Gent. Vorige week gooide La Capitale de knuppel in het hoenderhok door te stellen dat Corryn ook werd gelinkt aan Club Brugge. Die informatie wordt echter niet hernomen door Gazet Van Antwerpen. Eerder werd al duidelijk dat Sporting Lokeren interesse heeft in zijn ex-speler.

Plaats een reactie

VeeDeeVee +20225
maandag 16 april 2018 om 10:35
Als hij wil spelen, kiest hij best voor Lokeren. Bij die twee andere clubs zal het vooral zijn om aan genoeg Belgen te komen.
Vind ik leuk
Lord Wenger +18253
maandag 16 april 2018 om 10:37
Toch liever voor Cobbaut gaan in eerste instantie.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws