OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk kondigt eerste zomertransfer aan

OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk kondigt eerste zomertransfer aan

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 09:11ma 16-04-2018 om 09:11

Beerschot-Wilrijk heeft zijn eerste speler voor het volgend seizoen beet. Emeric Dudouit maakt de overstap naar het Kiel. De verdediger komt over van Tubeke.

Dudouit stond sinds 2016 op de loonlijst van Tubeke, maar gaat niet mee naar de Eerste Amateurklasse. Hij blijft in Eerste Klasse B spelen en komt voortaan uit voor Beerschot-Wilrijk, zo meldt de Antwerpse club via de officiële kanalen. Hij zette zijn handtekening onder een tweejarig contract.

"De 'mercato' is pas begonnen maar toch heb ik nu al voor Beerschot Wilrijk gekozen. Voornamelijk omdat het de club is die het mooiste voetbal speelt van 1B. Al heeft ook het feit dat zowel de trainer als de sportief directeur er bleven op aandringen om naar deze cub te komen zeer zeker meegespeeld", zegt hij.

"Bovendien hebben we allebei dezelfde ambitie: Beerschot Wilrijk wil hogerop, ik ook. Met andere woorden, ik kom naar hier om met deze prachtige club te naar 1A te promoveren. En dan zijn er die enthousiaste supporters, die zowel in het Olympisch Stadion als op verplaatsing voor een schitterende sfeer zorgen", aldus de verdediger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws