Oostende geeft mooie voorsprong weg en laat punten liggen in Play-Off 2

Oostende geeft mooie voorsprong weg en laat punten liggen in Play-Off 2

15-04-2018 21:49

Zondagavond namen KV Oostende en Sint-Truiden het tegen elkaar op. De wedstrijd in een regenachtige Versluys Arena eindigde zonder winnaar. 

Aan de kust waren de eerste kansen voor de bezoekers. Eerst Kitsiou en daarna Vetokele lieten het scoren na. Pas halfweg de eerste helft liet de thuisploeg van zich horen. Op het half uur was het toch de thuisploeg die de score opende. Canesin vond Zivkovic en die werkte de 1-0 over Steppe. Daarna waren er kansen voor beide ploegen. Vlak voor rust maakte Zivkovic er met zijn tweede van de avond alsnog 2-0 van.

Hoewel STVV na rust moest komen, kwamen de aanvalsgolven toch gerust van de kant van Oostende. Op het uur kregen de bezoekers enkele kranten via Bezoes, maar hij kwam niet tot scoren. Iets voorbij het uur was het dan toch prijs. De ingevallen De Sart kreeg de bal via Lombaerts en de paal voorbij doelman Vanhamel. De bezoekers gingen daarna volop opzoek naar meer, namelijk de gelijkmaker. De aanvalslust van Sint-Truiden werd ook beloond. Botaka kreeg de bal aangespeeld vanuit het middenveld en verschalkte doelman Vanhamel. Een aangename wedstrijd eindigde zo zonder winnaar.