Lierse wil doorgaan, maar de club krijgt weer flinke domper te verwerken

"Lierse wil doorgaan", maar de club krijgt weer flinke domper te verwerken

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 18:35zo 15-04-2018 om 18:35

Lierse kent bijzonder moeilijke tijden. Sportief zijn de resultaten niet al te best, maar ook financieel zijn er zorgen. Blijft de club überhaupt nog bestaan? Volgens Frederic Frans moet dat wel.

"De laatste twee wedstrijden zie je dat we er vol voor gaan en we krijgen ook enorm veel steun van de supporters. Er is veel potentieel en de club wil ook doorgaan", zegt hij aan Sporza.

"De spelers hebben gezegd dat ze niet te veel met de overname bezig willen zijn en we willen ons vooral focussen op het sportieve. Het is tenslotte niet aan ons om de overname te regelen", zegt hij.

Toch blijft het bijzonder rumoerig bij de club. Wadi Degla moest de voorbije weken nog twee miljoen euro in de club pompen om de lonen van spelers en medewerkers te betalen. Er zijn echter nog meer schulden.

Enkele schuldeisers zijn het wachten ook beu geworden. Zo weet Het Nieuwsblad dat na de thuisnederlaag tegen KV Kortrijk de recette van de wedstrijd niet naar de clubkas ging, maar naar een deurwaarder die er beslag op kwam leggen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws