Standard gaat in de tegenaanval op Twitter: 'En de voet van Asare dan?'

Standard gaat in de tegenaanval op Twitter: 'En de voet van Asare dan?'

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 11:09zo 15-04-2018 om 11:09

KAA Gent zag zaterdagavond in extremis een punt door de neus geboord op Sclessin. Bij een 0-0-stand kreeg Standard in het ultieme slot een lichte strafschop toegekend, die Renaud Emond feilloos benutte. Een dag na de feiten zindert die fase nog steeds na.

Beide clubs gaan op Twitter namelijk in de clinch met mekaar. Nadat de Buffalo's enkele tweets de wereld hadden ingestuurd met verontwaardigde reacties van Yves Vanderhaeghe en Nana Asare, die het betreuren dat er geen videoref werd ingeroepen bij de bewuste fase en claimen dat Junior Edmilson zich liet vallen, besloot Standard even te reageren.

'En de voet van Asare? Die ging anders ook allesbehalve naar de bal ...', lieten de Rouches weten. Het is duidelijk dat beide clubs een andere mening nahouden op het strafschopgeval. Hoe dan ook deed Standard een gouden zaak in de strijd om de Europese plaatsen. De Luikenaars zijn tot op drie punten van Gent genaderd, dat (voorlopig) tweede staat.

Plaats een reactie

Toca +50315
zondag 15 april 2018 om 11:29
Elke dag opnieuw het welles nietes spelletje. Er worden gewoon véél te lichte strafschoppen gefloten. In bijna elke match tegenwoordig.
Vind ik leuk
Patfey +6316
zondag 15 april 2018 om 13:14
Ik zeg eerder : eindelijk, want lichte strafschoppen zijn gewoon strafschoppen. Maar je moet ze wel voor iedereen fluiten.
Vind ik leuk
Lord Wenger +17695
zondag 15 april 2018 om 11:33
We kunnen over al die strafschopfases blijven neuten. Er gaat hier toch he-le-maal niks veranderen op dat vlak in onze pseudo professionele competitie, integendeel.
Vind ik leuk
azerty +1445
zondag 15 april 2018 om 13:32
90 % van de strafschoppen zijn gezochte 11m...... Dit was er ook zo eentje. Gouden regel: geef de scheids niet de kans om een 11m te geven en in dit geval dus : zet niet je voet/knie. Maar de grootste fout ligt bij spelers en trainers : zij moedigen dit aan en zeggen als de scheids fluit is het penalty. Bij iedere uitbal claimen beide ploegen de inworp (armpjes omhoog) , vallen doen ze overal op het plein en zo theatraal mogelijk om tegenstander nog geel kartonneke aan te smeren. Maar O wee als de scheids het eens in hun nadeel fluit want dan is hij de grote boosdoener.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws