Praet laat grootmacht aan zich voorbij gaan: Niet de intentie Genoa te verlaten

Praet laat grootmacht aan zich voorbij gaan: "Niet de intentie Genoa te verlaten"

15-04-2018 10:03
7

Hoewel Roberto Martinez hem steevast links laat liggen, is Dennis Praet aan een sterk seizoen bezig. De middenvelder vult de hoge verwachtingen helemaal in bij Sampdoria Genoa. Dat Juventus daardoor erg gecharmeerd is, was al langer bekend.

Onze landgenoot reageert echter bijzonder koeltjes op die interesse. "Die belangstelling doet deugd. Het betekent dat ik goed aan het spelen ben. Maar ik heb niet de intentie om Genoa te verlaten, ik denk enkel aan Sampdoria", doet Praet de deur wat toe bij Gazzetta dello Sport.

Juventus, dat deze week nog uitgeschakeld werd door Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League, trekt al langer aan de mouw van Praet. De vooramlige Gouden Schoen is één van de sterkere elementen in het elftal van Samp, dat nog steeds meespeelt om de Europese plaatsen in de Serie A.

Overigens krijgt Praet deze zondag de kans om een eventuele sollicitatie extra kracht bij te zetten. Sampdoria trekt op speeldag 32 van de competitie immers op bezoek naar het Juventus Stadium.