Mijn spelers stonden met tranen in hun ogen in de kleedkamer

"Mijn spelers stonden met tranen in hun ogen in de kleedkamer"

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 08:00zo 15-04-2018 om 08:00

Racing Genk kon vrijdag niet winnen op Mambourg, het bleef steken op 2-2. Na twintig minuten had thuisspeler Nurio rood kunnen krijgen voor een fout op Clinton Mata, maar de videoref greep niet in.

Clement wilde echter focussen op de positieve dingen. "Ik zag een geweldige mentaliteit, in de kleedkamers stonden spelers met tranen in de ogen. Zo groot is de drang om te winnen. Net zoals op Club Brugge kregen we iets te weinig. Dat is het enige wat me dwars zit, we vergeten onszelf te belonen", vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

Over de videoref wil hij dan ook niet te veel zeggen. "Ik had het gevoel dat hij een zwaardere straf dan geel verdiende. Maar ik wil me bij mijn job houden. We hebben al een scheidsrechter én de VAR, zij zijn ervoor opgeleid om de juiste beslissingen te nemen."

Plaats een reactie

zondag 15 april 2018 om 08:35
Over dat laatste heb ik toch mijn twijfels of ze zijn opgeleid en of ze wel in staat zijn correcte beslissingen te nemen.
Vind ik leuk
hoekschop +4352
zondag 15 april 2018 om 08:39
artikel na artikel wordt er gezeurd over VAR. Elk punten verlies ligt aan VAR. Niks tegen Clement want hij is zeker de ergste niet maar stop maar gewoon met die VAR het is duidelijk dat het niet werkt en dat het gebruikt wordt als zondenbok. Ofwel stoppen ofwel elke ploeg max 2 maal per match zelf laten bepalen wanneer VAR ingeroepen moet worden. En ook eens wat strenger gaan optreden tegen trainers die klagen over de arbitrage. Dit is gewoon onderdeel geworden van de wedstrijdvoorbereiding en de nabespreking (met oog op de volgende match).
Vind ik leuk
Riddlin +2659
zondag 15 april 2018 om 09:22
Inderdaad, precies elke trainer die verliest klaagt over die VAR, als ze de regels niet aanpassen kunnen ze het beter afschaffen
Vind ik leuk
agdh +2360
zondag 15 april 2018 om 11:06
Ben ik ook wel voorstander van, zoals in het tennis met challenge, heb je het juist dan blijft je challenge staan, is het fout dan ben je een challenge kwijt
Vind ik leuk
GT8 +757
woensdag 18 april 2018 om 13:52
Tennis is in of uit he. Die scheidsrechters dringen nog altijd hun onbekwame mening door indien ploegen een challenge aanvragen voor een twijfelgeval.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws