Club Brugge-speler streng aangepakt, maar Mannaert schiet te hulp

Club Brugge-speler streng aangepakt, maar Mannaert schiet te hulp

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 07:45zo 15-04-2018 om 07:45

Bij Club Brugge zit de jonge Emmanuel Dennis in een dipje. De laatste maanden liet hij nauwelijks nog een flits zien. Vital Borkelmans stelt zich kritisch op, maar Vincent Mannaert spreekt nu al van een geslaagd seizoen.

Borkelmans velt in Het Laatste Nieuws een streng oordeel over de twintigjarige aanvaller. "Je wil hem op basis van zijn eerste twee maanden álle krediet van de wereld geven, maar zijn winterslaap is begonnen in september en is nóg niet afgelopen."

Mannaert gooit het echter over een heel andere boeg en geeft zijn zomeraanwinst een pluim. "Dennis heeft een heel goed seizoen achter de rug. Hij mag de komende weken bij wijze van spreken nog doen wat hij wil, ik ben nú al tevreden met wat die jongen toonde in zijn eerste jaar."

Plaats een reactie

TageMeister +7851
zondag 15 april 2018 om 08:45
Een kinderhand is snel gevuld zeker.... Begon veel belovend en flitsend er was zelfs al sprake van miljoenen transfer en dan moest der bevestigd worden....

Is zijn seizoen geslaagd? Daarvoor heeft hij na september te weinig gebracht voor zijn potentieel. Maar het is ook geen gefaald seizoen. Het is der eentje van leergeld
Vind ik leuk
freeman +13838
zondag 15 april 2018 om 09:20
Ongelooflijke doorgroeimogelijkheden ! Waarom hem meteen gaan afschieten ..... Club zal er nog veel plezier aan beleven ! Eventjes geduld graag !
Vind ik leuk
gothog +453
zondag 15 april 2018 om 11:29
Eigenlijk kan men van Wesly hetzelfde zeggen, in mijn ogen zijn zowel Dennis en Wesly spitsen voor de europese (sub-)top, hebben een enorm potentieel.... maar het wordt stillaan tijd dat het eruit komt (toch zeker voor ons Braziliaanse diamant).
Vind ik leuk
zondag 15 april 2018 om 12:01
Idd hij mag is beginnen gaan scoren met het hoofd. Spits met zijn profiel kan er op die manier veel binnenleggen.
Vind ik leuk
gothog +453
zondag 15 april 2018 om 14:20
idd, zo een boom van nen vent, en toch blijkt ie (momenteel) niet die killer met het hoofd. Hij heeft echt alles, snelheid, techniek en kracht... maar het komt er maar niet uit. Ik ben van mening dat ie een betere versie dan Lukaku kan worden. Maar hoewel ik beide niet persoonlijk ken, durf ik te beweren dat de mentaliteit van Romelu veel beter is. Luka stond op zijn leeftijd veel verder dan waar Wes nu staat. In interviews merk je ook dat Romelu een winnaarsmentaliteit heeft... Wringt daar het schoentje (bij Wes) msch?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws