Gabulov wordt ofwel de held, ofwel de grabbelaar van de eeuw

  "Gabulov wordt ofwel de held, ofwel de grabbelaar van de eeuw"

  Club Brugge gaat zondagavond hoogstwaarschijnlijk Vladimir Gabulov opvissen. Hij is de meest logische vervanger voor Kenneth Vermeer, al verkiezen heel wat fans Ethan Horvath. Nico Dijkshoorn van Het Nieuwsblad wacht in spanning af.

  Gabulov zal nadrukkelijk worden gevolgd tegen Anderlecht. "Ik wens Gabulov, de vervanger van Kenneth Vermeer bij Club Brugge, zondag heel veel succes. Dramatischer kan het bijna niet. In een sleutelwedstrijd weer onder de lat staan en weten dat de trainer en het publiek je enkele maanden daarvoor keihard hebben laten vallen."

  Het vertrouwen van de Rus moet nu snel de hoogte in. "Ik ga kijken zondag hoe publiek, trainer en keeper dat gaan oplossen. Of Vladimir Gabulov wordt de held van Brugge, of hij wordt de grabbelaar van de eeuw. In allebei de gevallen zal er wild en woest over hem worden gesproken. En dat is goed. Want voetbal is entertainment. We willen drama, glorie en ellende."

  Plaats een reactie

  Mckenzie +3853
  zondag 15 april 2018 om 08:17
  De pers én de publieke opinie zijn bipolair. Je wordt verguisd of de hemel in geprezen.
  Vind ik leuk
  freeman +11546
  zondag 15 april 2018 om 08:17
  Gabulov is nu ook reeds wel volledig geïntrigeerd bij Club, traint nu ook al maanden mee en zal dan ook wel het nodige ritme opgedaan hebben . Werd toch aangetrokken als talentvolle doelman ! Stop eens met dat doemdenken en ja " glorie" willen we wel en .... vergeet die " ellende " maar !
  Vind ik leuk
  zondag 15 april 2018 om 14:39
  Wordt toch eens tijd dat Gabulov een clean sheet haalt. Zodat ik hem kan proficiat wensen in zijn taal: podzdravlayu
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws